У Запоріжжі жорстоко побили двох поліцейських

23.06.2019, 10:18
30292

У місті Васильків Запорізької області група молодиків побила поліцейських, повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

Читайте також: Біля Одеси п’яний столичний мажор влетів у стоянку: розбито 5 авто

Згідно з інформацією, старший дільничий офіцер поліції та старший слідчий зробили завуваження до неповнолітнього хлопця. який розпивав пиво, після чого викинув пляшку.

У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися – почав поводитися ще зухваліше. Більш того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб. За кілька хвилин на місце конфлікту під’їхав автомобіль, з якого вийшла група осіб.

Чоловіки вчинили раптовий груповий напад на поліцейських. Після цього нападники відібрали у правоохоронців, один з яких втратив свідомість через нанесені удари по тулубу та голові особисті речі – службові посвідчення, кошти, документи.

“У результаті розбійного нападу поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів.

За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчим управлінням ГУНП області було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.28 ч.2 ст. 345, ч.4 ст. 296 та ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України.” – йдеться в повідомленні.

Оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів — місцеві жителі 1994 та 2003 років народження.

Молодшого з братів правоохоронці вже затримали і доставили до ізолятора тимчасового тримання. Старшого досі розшукують.

“Якщо Вам відомо місцеперебування цієї особи просимо повідомити за номером: (061) 239 21 60 – Запорізьке Управління ДВБ НПУ, (061) 757 24 28 – Василівський ВП або 102.” – просить поліція.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com