У Запорізькій області офіційно представили нового губернатора

6.09.2019, 12:49
40726

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов пибув з офіційним візитом на Запоріжжя для представлення нового керівника Запорізької області Віталія Туринка.

Читайте також: Уряд схвалив призначення трьох губернаторів

У своїй промові він похвалив професійні якості нового очільника.

“Дозвольте представити нового голову Запорізької державної адміністрації. Ця людина довела свою спроможність бути керівником – оперативним, професійним, виваженим. Це фахівець, якому ми довіряємо. Зустрічайте: Туринок Віталій Вікторович”.

Туринка зазначив, що для нього особисто це призначення стало відповідальним кроком, та пообіцяв “порядно та чесно” працювати на новій посаді.

“Мені випала велика честь. Для мене це велика відповідальність. Я часто себе запитував, чи хватить у мене сил очолити ті зміни, які доручив президент. Сподіваюся, на розуміння і допомогу. Мій основний лозунг на посаді – порядність і чесність”.

Потім Трофімов показав указ про призначення Туринка. Він також пояснив, що президент Володимир Зеленський хотів приїхати на представлення глави ОДА, але не зміг через те, що наразі “в активній фазі формування уряду”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com