У Запорізькій області відомий український курорт знаходиться на межі екологічної катастрофи (відео)

27.07.2019, 16:16
34761

Популярний в Україні курорт Кирилівка, що в Запорізькій області, заростає сміттям та каналізаційними нечистотами. Про це повідомляє ″РІА Мелітополь″.

Читайте також: У Запорізькій області чоловік випадково підірвався на гранаті

За даними видання, кількість туристів постійно зростає і курорт не в змозі вирішити проблеми, яку накопичуються тут роками.

За неофіційними даними, до Кирилівки щоліта приїжджають понад мільйон туристів з усієї України, які є свідками жахливих речей: центрі селища можна побачити побутові відходи та гнилі овочі, які викидаються прямо на дорогу або складаються біля магазинів, а на спеці виділяють моторошний запах. Прибиранням сміття ніхто не займається.

Крім того, по вуличках, де ходять люди, їздять машини, водії яких не завжди бувають тверезі. Також, у селищі відсутнє центральне водопостачання. Воду доставляють у водовозах, а водії працюють для цього в три зміни цілодобово.

Нечистости накопичуються у вигрібних ямах та вивозяться на полігон рідких побутових відходів поблизу Молочного лиману. Минулого року було виявлено порушників, які зливали нечистоти прямо в Утлюкський лиман поблизу Федотової коси.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com