У ЗеКоманді розповіли, яким чином будуть повертати окуповані території

18.06.2019, 19:51
29690

Голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков повідомив, що представники нової української влади мають намір повертати тимчасово окуповані території “інформаційною зброєю”.

Читайте також: Зеленський підготував законопроект про відповідальність за кнопкодавство та прогули

Про це Разумков заявив сьогодні на брифінгу в Києві, передає УНІАН.

“На жаль, завтра (війна на Донбасі – ред.) не закінчиться. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб цей процес настав якомога швидше, це правда. Основне завдання, яке перед собою ставлять і президент, і все його оточення, і партія “Слуга народу” – щоб припинили стріляти, щоб перестали гинути наші хлопці на фронті”, – сказав він.

На думку Разумкова, повертати тимчасово окуповані території Україна буде не “гарматами або автоматами”, а “словом”. “Інформаційна зброя в рамках “гібридної війни” є набагато страшнішою і дієвішою, ніж гармати, снаряди, ракети або танки. Так і повертати потрібно буде цією ж зброєю – інформаційно доносити до тимчасово окупованих територій і людей, які там живуть, про те, що ми їх любимо і хочемо, щоб вони повернулися, і що вони такі ж, як і ми, громадяни цієї країни. Незважаючи на все те, що сталося, ми зможемо на всій території нашої держави поставити жовто-синій стяг”, – резюмував Разумков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com