У Зеленського анонсували зміни до закону про статус ветеранів вже наступного місяця

15.10.2019, 12:12
47048

Під час наступного пленарного тижня у Верховній Раді планують розглянути законопроєкт щодо статусу добровольців-учасників бойових дій на Донбасі. Також до 15 листопада парламент має ухвалити зміни до Закону “Про статус ветеранів війни, гарантії їхнього соціального захисту”, спрямовані на підтримку членів родин загиблих учасників бойових дій.

Читайте також: Прем’єр Гончарук відвідав благодійний концерт для ветеранів бойових дій (відео)

Про це повідомляє пресслужба президента.

У зустрічі, яка відбулася в Кабінеті Міністрів, також взяли участь прем’єр-міністр Олексій Гончарук та міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.

Зазначається, що сторони висунули свої версії щодо змін до закону про статус ветеранів та їхні соціальні гарантії. Родичі військових закликали Зеленського підтримати зміни до законодавства, які були напрацьовані спільно з профільним міністерством, рідними загиблих воїнів, громадськими організаціями та активістами.Основними пунктами змін для членів зустрічі були чітке формулювання поняття “члени сімей загиблих в АТО/ООС” та соціальні гарантії для них.

Також обговорювалися питання матеріальної підтримки та допомоги дружинам, дітям і батькам загиблих воїнів, а також забезпечення пільгового проїзду для цієї категорії громадян.Президент України Володимир Зеленський запевнив, що коли законопроєкт буде доопрацьований і переданий до Верховної Ради, він готовий надати йому статус невідкладного, щоб парламент мав змогу швидко його розглянути та ухвалити.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com