У Зеленського повідомили, що артисти на попурі до Дня Незалежності виступали безплатно

7.09.2020, 21:52
83512

Всі артисти та музиканти, які взяли участь у номері “Музична історія Незалежності” на День Незалежності України, брали участь в урочистостях на безоплатній основі. Про це повідомили в Офісі президента у відповідь на запит Радіо Свобода.

Читайте також: Концерт Зеленського: нардеп звернулася в прокуратуру через наругу над прапором України в День Незалежності

“Основний сценарій офіційних заходів був розроблений і реалізований працівниками Офісу президента, зокрема, працівниками Директорату з питань інформаційної політики, Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики, Директорату з питань регіональної політики та децентралізаці”, – йдеться у відповіді на запит.

Режисером 17-хвилинного попурі стала українська режисерка Катерина Царик.

“Музичний “мешап” та аранжування здійснив музикант і виконавець MONATIK. Вони також надавали послуги на безоплатній основі”, – додали в Офісі президента.

Відсутність зазначення імен авторів і джерел запозичення під час трансляції попурі була пов’язана із певними технічними обмеженнями телевізійного мовлення, йдеться в листі.

“Водночас повідомляємо, що повна версія цього номеру із зазначенням імен авторів була оприлюднена на офіційних ресурсах Офісу президента України”, – зазначають у відомстві.

Нагадаємо, 24 серпня, Україна святкувала День Незалежності. На честь такої знаменної події в центрі столиці виступили зірки. При цьому не всім українцям це припало до смаку .

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com