У Зеленського пояснили, від чого залежить дата зустрічі із Трампом у США

16.07.2019, 20:32
33340

Заступник керівника Офісу президента Вадим Пристайко заявив, що дата візиту глави Української держави Володимира Зеленського до США ще узгоджується і залежить від графіків українського та американського президентів.

Читайте також: Зустріч Зеленського та Трампа може відбутися у Польщі

Як передає кореспондент УНІАН, про це Пристайко заявив на брифінгу в Києві щодо результатів зустрічі радників лідерів “нормандської четвірки” (Україна, Німеччина, Франція та Росія), що відбулася 12 липня у Парижі.

“Ми плануємо візит (до США)…, в якому безумовно основну роль виконує наше посольство у США. На сьогоднішній момент Валерій Чалий є послом України і займається безпосередньо своєю роботою, з моменту його відкликання цим буде займатись так званий тимчасово повірений у справах України в США, зазвичай, це один зі старших дипломатів посольства, який буде визначений пізніше”, – зазначив він.

Читайте також: Експерт розповів тематику майбутньої зустрічі Трампа з Зеленським

Разом з тим, за словами Пристайка, зараз підбирають нового керівника української дипломатичної місії в США, як і в усі 12, оскільки сьогодні будуть відкликані посли з 12 країн.

“Візит до США планується… у нас є запрошення від президента Трампа, але зараз сторони уточнюють дати, це пов’язано, у переважній більшості, з графіками президентів”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com