У Зеленського розповіли, чому переговори з Росією зараз небезпечні і що остаточно доб’є Путіна

27.04.2023, 07:30
139633

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що мир з Росією зараз небезпечний, бо країна-агресорка зафіксує свої територіальні перемоги та через кілька років знову піде у наступ. Якщо ж контрнаступ ЗСУ буде вдалим, то це знищить Путіна.

Читайте також: Співачка-зрадниця Йолка фінансово допомагає ЗСУ – блогер

Про це він сказав в етері Radio NV.

Подоляк наголосив, що Кремль переконав російську еліту в тому, що окупантам вдасться утримати лінію фронту та “заморозити” війну. Згодом ж Росія накопичить ресурси та почне новий наступ на територію нашої держави.

Також переговори Росії вигідні і тому, що це окупанти подадуть, як перемогу в “протистоянні з НАТО” та тиснутимуть на західні еліти з вимогою не давати Україні зброї.

Радник голови ОП переконаний, якщо контрнаступ ЗСУ буде успішним, то це суттєво вплине на становище диктатора Путіна.

“Якщо вони не контролюють лінію розмежування, де сьогодні йдуть бойові дії, що вони не можуть затримати той чи інший наступ українців, це буде остаточна крапка в політичній біографії Путіна. Скільки тижнів чи місяців залишиться до того, аби і фізично він закінчив існування, — це вже питання до еліт. Ми до цього стосунку мати не будемо”, – переконаний Подоляк.

Радник голови ОП переконаний, що за таких умов ситуація серед російських еліт тільки погіршуватиметься і вони намагатимуться якось вийти зі стану війни з мінімальними для себе втратами.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com