У Зеленського вважають, що Порошенко перетворив своє повернення на “політичний TikTok” та “істеричний концерт”

17.01.2022, 16:01
109391

У команді Володимира Зеленського вважають, що Петро Порошенко перетворив своє повернення на “політичний TikTok” та “істеричний концерт”.

Читайте також: Кортеж Порошенка дорогою до суду грубо порушив ПДР (відео)

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, пише ВВС News Україна.

“Все, що робить у публічному полі пан Порошенко, не має відношення до держави, реальної політики, адекватної політичної конкуренції. Це скоріше спроби зайняти своє місце в хайповому потоковому політичному TikTok”, – вважає Подоляк.

За його словами, замість просто повернутися до країни та пройти передбачені законом судові процедури, Порошенко розіграв “фестиваль презирства до процесуальних процедур” і зумів перетворити на істеричний концерт навіть рутинні дії прикордонників у аеропорту.

“На кожному кроці була брехня, кожна заява супроводжувалася фейками”, – прокоментував цю ситуацію Подоляк.

На думку радника голови Офісу президента, Порошенкові потрібні такі скандали, щоб не говорити зі своїми прихильниками “про сумнівні відносини з паном Медведчуком”.

Подоляк певен, що скандалізація, яку використовує пан Порошенко, все більше і більше працює на очевидний розкол українського суспільства, все більше і більше дискредитує нашу державу.

“В жодній цивілізованій державі світу не можна очікувати від політиків таких “концертів”, як пан Порошенко сьогодні влаштував в аеропорту”, – сказав Подоляк.

За його словами, експрезидентові варто було б “повернути цю карикатурну ситуацію в пристойне русло хоча б із відчуття поваги до країни”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com