У жахливій ДТП загинув поліцейський, який затримував учасників кривавої стрілянини у Броварах

4.06.2020, 15:33
74527

У четвер, 4 червня, у результаті ДТП загинув старший сержант патрульної поліції Руслан Сіньков, який затримував учасників кривавої стрілянини в Броварах 29 травня. Поліцейський присвятив службі у правоохоронних органах 24 роки життя.

Читайте також: В Одесі 12-річний водій влаштував автоперегони з поліцією (відео)

Про сумну звістку поінформувала пресслужба столичної поліції.

Правоохоронці повідомили, що про смерть співробітника дізналися вранці, коли він не з’явився на інструктаж. Як зазначається,  це був єдиний раз, коли Сіньков вчасно не прибув на службу.

У поліції згадують про нього як про мужнього і відповідального працівника, який був вимогливим до своїх колег і ніколи не рахувався з особистим часом. Керівництво та особовий склад поліції Київщини у зв’язку із загибеллю патрульного висловили свої співчуття його родині.

“На превеликий жаль, поліцейський колектив втратив одного з найкращих своїх працівників. Саме Руслан Сіньков був одним з перших в гирлі броварських подій, коли поліцейські прибули на повідомлення про стрілянину серед міста. Не шкодуючи здоров’я та життя, він того ранку безстрашно затримував зловмисників зі зброєю”, – йдеться в повідомленні.

У 46 річного поліцейського залишилася донька та матір.

Нагадаємо, перестрілка у Броварах сталася вранці в п’ятницю, 29 травня, на вулиці біля житлових будинків у Броварах. Було поранено трьох осіб. Причиною розбірок у поліції називають перерозподіл пасажиропотоку – боротьба за перевезення пасажирів до Києва та назад.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com