У Житомирі сміттєвоз на смерть спресував чоловіка, який спав у баку для відходів

18.04.2024, 14:32
157522

В Житомирі в районі Польової знайшли в сміттєвому баку чоловіка без ознак життя. Поліція встановила особу людини і наразі вивчає обставини його смерті.

Читайте також: Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України

Про це повідомили у поліції  Житомирської області.

“Попередньо, це сталося після завантаження сміття з контейнеру до спецавтомобіля. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. Медики, які також прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 46-річний містянин”, — йдеться у повідомленні відомства.

Згідно з показами свідків, постраждалий зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили, як він спав у контейнері, прикиданому сміттям. А під час вивантаження відходів до кузова сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес.

“Відповідно до висновків експертів, причиною його смерті стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів”, — додали у поліції.

Наразі слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) КК України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com