У Житомирській області правоохоронці в п’яній бійці стріляли в трьох людей (відео)

22.07.2019, 22:13
34155

У центрі села Бровки-1 Андрушівського району Житомирської області стався конфлікт між молодими людьми в нетверезому стані і місцевими жителями, який переріс у жорстку бійку і стрілянину. Про це повідомляє ″Журнал Житомира″.

Читайте також: У Житомирській області на дільницю відправили вертоліт із спецназом (відео)

Інцидент стався наприкінці червня 2019 року. Стрілянину влаштували п’яні молодики, так як не розрахували своїх сил у бійці, – і безжально розстріляли трьох селян.

″Однак на цьому все тільки почалося. У село приїхали поліцейські, які явно нічого не хотіли робити і розбиратися в ситуації. Далі приїхав якийсь чоловік, сказав, що він начальник поліції Андрушівки й у нього ″завдання керівництва по області″ (дослівно) не дати розголосу цій ситуації″, – написав місцевий житель Валерій Дятлов у Мережі.

Згодом з’ясувалося, що кривдниками є такі ж поліцейські, тільки з іншої області. У коментарях під відео начальник місцевої поліції підтвердив інформацію про бійку поліцейських.

Читайте також: У Житомирській області ураган повалив 500 гектарів лісу

″На місці працювали поліцейські Андрушівського відділу поліції. Я, як керівник, теж виїжджав туди, але ніяких спроб ″зам’яти″! Нами було відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК. Після встановлення під час розслідування причетності посадових осіб до події, за рішенням Бердичівської місцевої прокуратури, провадження було передане в Державне бюро розслідування [регіонального управління в м. Хмельницький]″, – розповів начальник поліції Житомира Ярослав Онищук.

Про стан здоров’я потерпілих поки нічого невідомо.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com