Учасники G20 працюють над тим, аби на саміті Путін був ізольований – Кулеба

21.10.2022, 12:32
129563

Учасники саміту G20 в Індонезії працюють над тим, щоб російський президент-диктатор Володимир Путін почувався на зустрічі максимально ізольованим.

Читайте також: Загроза вторгнення Лукашенка зростає: з’явилося відео, як до Білорусі із Далекого Сходу завозять боєприпаси (відео)

Про це в ефірі телемарафону сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

“Все це в роботі. Ми щодня обговорюємо історію з G20, які західні лідери будуть, чи зустрічатимуться вони з Путіним. Якщо зустрічатимуться, що йому повинні сказати. Велика інтрига навколо G20, але і це мине. Нічого суттєво не змінить ця зустріч. Питання вирішуються в інших місцях”, – наголосив очільник МЗС.

Кілька місяців тому перед зустріччю міністрів закордонних справ країн G20 проводилася “дуже велика та скрупульозна робота” щодо її проведення так, аби такому форматі агресорка Росія почувалася максимально ізольованою і не могла серйозно впливати на якість ухвалених рішень. Кулеба каже, що на рівні міністрів цього вдалося досягти.

За його словами, G20 нічого не змінить для російсько-української війни, бо все вирішується на полі бою. Натомість під час саміту “інші питання обговорюватимуться”. Втім, міністр зауважив, що там будуть не лише “країни, які називають речі своїми іменами, але й ті, “хто грає в нейтральність, хто намагається хоч морально, але підтримати Путіна”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com