Учасниця війни на Донбасі Маруся Звіробій нетолерантно відповіла Олегу Виннику на заклик до “миру” (ВІДЕО 18+)

29.09.2019, 19:52
44442

Відома учасниця війни на Донбасі, одна з перших організаторів там інструкторів добровольчих підрозділів Маруся Звіробій відповіла на заклик популярного співака Олега Винника до “миру” з Путіним та до того, аби не робити різниці між Україною й Росією. Відповідне звернення вона розмістила у себе на сторінці у Facebook.

Читайте також: Винник засвітився у кліпі російської групи (відео)

“Україні потрібна перемога, а не “мир”. Мир у країні неможливий без повернення їй незаконно анексованих територій, за кожен шматок яких пролито кров наших співвітчизників. А Путін не віддасть Вам жоден шмат захопленої землі. І це означає, що мир неможливий, доки Путін не погодиться повернути землю”, − пояснила військова.

Тоді як перемога, за словами Звіробій, означає що “ми повертаємо свою землю військовим шляхом”, якщо Москва не хоче віддати нам її добровільно.

“Ось у чому різниця між “миром” і перемогою”, −наголосила вона.

“Україна не за “мир”. Вона за Перемогу! Тому що ми не здамо жодного життя наших бійців, яке було покладено за цю Перемогу”, − підсумувала Маруся Звіробій.

Різниця між миром і Перемогою від Маруся Звіробій

Publiée par Олександр Кривоберець sur Jeudi 26 septembre 2019

Нагадаємо,  Олег Винник, який знявся у проекті #ВсемМир  з російськими зірками, що підтримали політику Кремля щодо України і анексію Криму, потрапив до бази центру “Миротворець”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com