Удар ножем в серце: у Запоріжжі невідомі напали на місцеву активістку

24.10.2019, 19:14
48730

У Запоріжжі поліцейські розшукують зловмисника, який завдав ножового поранення жінці та зник з місця події. Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, сьогодні о 12:20 до правоохоронців надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставлено жінку з ножовим пораненням.

Читайте також: У Києві схопили маньяка, який після виходу з психлікарні з ножем нападав на перехожих

Поліцейськими встановлено, що у під’їзді будинку по вулиці Європейській невідомий чоловік спричинив ножове поранення жінці, 1995 р. н., та зник. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження зловмисника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. За інформацією президента Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаля Хамдані, яку він оприлюднив у Facebook, внаслідок нападу постраждала керівник громадської організації “Запорізький ромський центр “Лачо Дром” Анжеліка Бєлова.

“У Запоріжжі на вулиці Європейській напали на відому активістку Анжеліку Бєлову. Дівчина є керівником громадської організації “Запорізький ромський центр “Лачо Дром” і дружиною запорізького громадського активіста, лідера організації “Антикорупційний рух Запоріжжя” Костянтина Бєлова”, – розповів він.

За його словами, зловмисник після довгого переслідування напав на жінку в під’їзді і завдав удару ножем в область серця. Зараз постраждала перебуває в реанімації. Її оперують.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com