«УДАР» самостійно братиме участь у наступних парламентських виборах

6.10.2021, 17:42
102446

Політична партія “УДАР” сьогодні активно розвивається і готується брати участь у наступних парламентських виборах як самостійний проєкт.

Читайте також: «Хочеш нормально жити − будь активним, наполегливим і не бійся труднощів», − лідер Волинського осередку «УДАР» Юрій Гупало

Відповідну заяву в інтерв’ю «РБК-Україна» зробив лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

“Я впевнений, що наша політична сила – партія УДАР – братиме участь у наступних парламентських виборах. Ми зараз займаємося розвитком наших осередків, регіональних організацій по Україні. І впевнений, що присутність наших депутатів у Верховній Раді – це інструмент для впливу на політичні процеси, на зміни в Україні”, – заявив Віталій Кличко.

Як додав лідер «УДАРу», політична партія не планує об’єднуватися з іншими політичними проектами для участі у парламентських виборах.

“Наша політична сила братиме самостійну участь у наступних парламентських виборах. А вже після досягнення досить хорошого результату зможемо розглядати подальшу співпрацю в стінах парламенту”, – зазначив Кличко.

Щодо можливості політичного союзу з Володимиром Гройсманом, Дмитром Разумковим та іншими Віталій Кличко відповів, що це залежатиме від спільності завдань та готовності до співпраці.

Нагадаємо, Віталій Кличко закликав регіональні політичні сили, лідерів місцевого самоврядування та всіх активних та небайдужих громадян до консолідації зусиль на платформі “УДАРу”.  На заклик вже відгукнулися міський голова Чернігова Владислав Атрошенко та очолювана ним партія “Рідний дім”, голова Житомирської ОДА з 2016 по 2019 рік Ігор Гундич та інші.

«УДАР» братиме участь у наступних парламентських виборах як самостійна політсила. Наразі партія активно розвивається. Ми поставили перед собою багато, завдань, які потрібно втілити у своєму місті, у своїй країні. Ми зробимо усе для того, аби жити за європейськими стандартами. Наразі ж ми активно розвиваємо нашу організацію на місцевому рівні», – зазначив лідер Волинського осередку партії «УДАР» Юрій Гупало.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com