Угорщина хоче збільшити кількість КПП на кордоні з Україною

29.07.2020, 22:23
79859

Посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто вважає за необхідне збільшити кількість КПП на україно−угорському кордоні та створити безперервну автомагістраль між країнами. Про це він сказав у інтерв’ю “Інтерфакс−Україна”.

Читайте також: ЄС планує залишити кордони закритими та скоротити список країн “зеленої зони”

За його словами, тих КПП, які існують на даний момент на кордонах між Україною та Угорщиною, недостатньо для нормального дорожнього руху між країнами.

“Важливо забезпечити наших громадян стількома об’єктами інфраструктури, наскільки можливо. Схоже на те, що навіть наявні два великих КПП і кілька менших − цього недостатньо”, − зазначив посол.

Ійдярто додав, що для гарних економічних і туристичних відносин між країнами, потрібно створити необхідну інфраструктуру.

Читайте також: В Україні здорожчала “Зелена карта” для виїзду на авто за кордон

“Безумовно, якщо у вас є прекрасні КПП, але жахливі дороги, які ведуть до них, вся ця діяльність є непотрібною. Нам треба говорити про додаткову інфраструктуру, систему доріг. І нам треба говорити про автомагістралі, що проходить між Києвом і Будапештом”, − сказав він.

Зазначимо, наразі на державному кордоні з Угорщиною функціонують п’ять автомобільних пунктів пропуску, а також три залізничних повідомлення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com