Угорщина відмовилася від російської коронавірусної вакцини

1.01.2021, 11:34
92321
Уряд Угорщини не буде закуповувати російську вакцину від коронавірусу (COVID-19) «Спутник V», тому що Москва не має достатніх потужностей для виробництва вакцин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

За словами голови адміністрації прем’єр-міністра країни Віктора Орбана, натомість Угорщина буде закуповувати вакцини від коронавірусу через механізм закупівель Євросоюзу або безпосередньо у Китаю.

Зазначається, що країна брала участь у російських випробуваннях, а також стала одним з перших отримувачів невеликих партій російської вакцини «Спутник V».

Раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив про початок його країною тестування російської вакцини від коронавірусу «Спутник V».

Як повідомлялося, в середині серпня Володимир Путін оголосив про реєстрацію першої в Росії вакцини проти коронавірусу, розробленої НДЦ епідеміології та мікробіології імені Гамалії. Вона отримала назву “Спутник V”.

Світові експерти висловили сумніви в дієвості цієї вакцини.

МОЗ України заявило, що жодних переговорів на державному рівні щодо закупівлі або отримання російських вакцин проти коронавірусу не ведеться.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com