Ухвалили рішення з усіх питань: подробиці 6-годинної розмови Путіна та Лукашенка, яка була за “зачиненими дверима”

6.04.2023, 19:02
138625

У середу, 5 квітня, білоруський диктатор Олександр Лукашенко прилетів до російського диктатора Володимира Путіна, де вони у Кремлі провели довгу розмову. Переговори тривали понад 6 годин.

Читайте також: Путін поставив перед окупантами завдання на загарбаних “нових територіях”

Про це повідомляє провладне державне видання Білорусі Белта.

“Лукашенко та Путін у ході переговорів напередодні засідання Вищої державної ради Союзної держави ухвалили рішення з усіх питань. Спілкування лідерів тривало понад 6 годин і завершилося близько 2:15 вже 6 квітня. Обговорювали й питання, що не входять до порядку денного засідання ВДР”, – сказано у повідомленні.

Під час засідання Вищої державної ради, як передають білоруські ЗМІ, Лукашенко назвав переговори “результативними”. За його словами, він та Путін досягли згоди “з усіх питань (а їх понад десяток)”. 

“Ми обговорили питання, як кажуть журналісти, закритого характеру. Вони завжди існують. Більшу увагу приділили питанням безпеки, розвитку військово-промислового комплексу та питанням оборони Союзної держави. Це були результативні переговори. З усіх питань, а їх було більше десятка, ми дійшли згоди. Звісно, ми особливо не розкриваємо тематики. Але, гадаю, найближчим часом ви це все почуєте та побачите“, – заявив “президент” Білорусі.

У Кремлі розмову Лукашенка та Путіна назвали “змістовною та довгою”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com