Україна опинилася серед найнебезпечніших країн 2024 року: деталі

21.12.2023, 09:32
151654

Україна опинилася серед найнебезпечніших для відвідування країн світу 2024 року, адже другий рік поспіль демонструє надзвичайно високі ризики, пов’язані з безпекою для життя і здоров’я через повномасштабну війну.

Читайте також: “Яйця Байдена”: Росія через кризу виробництва хоче закуповувати їжу у США та Євросоюзу

Про це повідомляє The Independent із посиланням на результати нового дослідження, яке визначає найнебезпечніші та найбезпечніші країни світу 2024 року.

Автори дослідження – медична консалтингова компанія International SOS – створили інтерактивну мапу, яка інформує мандрівників і компанії про потенційні загрози у різних країнах світу. Вимірювання було проведене за чотирма параметрами ризику: медичні, безпекові, пов’язані з кліматичними змінами та такі, що впливають на ментальне здоров’я людей.

Так, за параметром ризику “безпека” Україна, Сирія, Ірак, Афганістан, Лівія, Ємен, Південний Судан, Центральноафриканська Республіка та Сомалі отримали найвищий рівень попередження “екстремальний”. Після зростання злочинності та заворушень зростання безпекових зафіксовані ризиків у частинах Лівану, палестинських територій, Росії та Сахеля, а також Еквадор і частини Колумбії.

Найбезпечніші країни – Ісландія, Люксембург, Норвегія, Швейцарія та Данія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com