Україна та Азербайджан підписали низку двосторонніх документів

17.12.2019, 13:50
56930

Сьогодні, 17 грудня, під час візиту президента України Володимира Зеленського до Азербайджану  країни підписали чотири українсько−азербайджанських двосторонніх документів про співпрацю. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Читайте також: У Баку розпочалася зустріч президентів України та Азербайджану (фото,відео)

Спочатку в присутності лідерів держав у Баку протокол про наміри між містом Одеса та містом Гяднжа  підписали посол України в Азербайджанській Республіці Владислав Каневський та посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв. Також посли підписали договори між містом Трускавець (Україна) та містом Губа (Азербайджанська Республіка) про торговельно−економічне, науково−технічне та культурне співробітництво.

Окрім цього, угоду про співробітництво у сфері регулювання умов ведення бізнесу між Державною регуляторною службою України й Міністерством економіки Азербайджанської Республіки підписали міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та міністр закордонних справ Азербайджанської Республіки Ельмар Мамед’яров.

Наприкінці міністри підписали угоду між Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Спеціальною службою державної охорони Азербайджанської Республіки про організацію лінії міждержавного урядового зв’язку між Києвом та Баку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com