Україна та Росія домовилися про обмін 200 полонених – Ердоган

20.09.2022, 10:05
127776

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив, що Україна та Росія змогли домовитися про обмін 200 військовополонених.

Читайте також: Зеленський відзначив чотири бригади, воїни яких проявляють небувалу стійкість та героїзм у звільненні територій

Про це пише PBS.

За словами Ердогана, в Узбекистані він зустрівся з президентом РФ Володимиром Путіним, де у них відбулися “дуже великі дискусії”.

“І мені здалося, що він готовий покінчити з війною якнайшвидше. Це було моє враження, тому що те, як зараз йдуть справи, досить проблематично. 200 заручників буде обмінено за згодою сторін. Я думаю, що буде зроблено значний крок уперед“, – сказав Ердоган.

Президент Туреччини підкреслив, що “жодне вторгнення не може бути виправданим” і наголосив, що за підсумками війни Україна повністю відновить свою територіальну цілісність, включаючи Крим.

“Якщо в Україні буде встановлений мир, звичайно, повернення захоплених земель стане дуже важливим. Це те, що очікується. Це те, що потрібно. Путін зробив певні кроки. Ми зробили певні кроки. Захоплені землі будуть повернуті Україні”, – сказав Ердоган.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com