“Україна втрачає позиції”. У Байдена звинуватили Конгрес у бездіяльності

9.04.2024, 12:03
157031

Адміністрація Білого дому звинуватила Конгрес Сполучених Штатів у тому, що ЗСУ втрачають позиції на полі бою через нестачу боєприпасів та озброєнь, оскільки законодавці затримують новий пакет допомоги Україні.

Читайте також: Окупанти просунулися ще на 2-3 кілометри на захід від Авдіївки – BILD

З такою заявою виступила в понеділок під час брифінгу на президентському літаку речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає “Укрінформ”.

“Упродовж останніх кількох тижнів, кількох місяців ми спостерігаємо, як Україна втрачає позиції на полі бою. І це – через бездіяльність Конгресу”, – зауважила представниця адміністрації президента США.

У цьому зв’язку вона наголосила на необхідності для Америки продовжувати підтримку України, як це відбувалося впродовж попередніх понад двох років.

“Вони борються за свою свободу, за демократію, проти агресії Путіна. І ми знаємо, що відбудеться, якщо не відповісти тиранії, якщо не зупинити диктаторів”, – наголосила представниця адміністрації президента США.

Карін Жан-П’єр також акцентувала на важливості для Палати представників ухвалити законопроєкт з потребами національної безпеки та підтримкою України одразу після канікул цього тижня.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com