Україна вже пройшла «випробувальний термін» для вступу в НАТО, 200 000 вбитих ворогів – тому підтвердження, – Палатний

17.05.2023, 16:03
140715

На найближчому саміті НАТО Україна має отримати чіткі умови та терміни вступу до Альянсу. «Випробувальний термін» наша країна вже пройшла, про що свідчить цифра у 200 000 знищених ворогів. Про це заявив керівник «Української команди» Артур Палатний у Facebook, коментуючи оприлюднені Генштабом цифри втрат окупантів, які перевищили 200 тисяч.

Читайте також: Росія вивозить викрадених українських дітей у Дагестан та Краснодарський край

«200 000 ворогів вантажем 200. Україна на найближчому саміті НАТО має отримати чіткі умови та терміни вступу до Альянсу. Україна вже пройшла «випробувальний термін» для вступу в НАТО, заплатила та платить у цей момент дуже високу ціну, знищуючи росію на полі бою. Сьогоднішня цифра вбитих російських вояк – яскраве тому підтвердження», – заявив Палатний.

Керівник «Української команди» наголосив, що увесь світ вже зрозумів: для путінського режиму багатотисячні втрати не є аргументом припинення війни. Тому міцні Збройні сили України – найголовніша запорука безпеки європейського континенту та стабільності в світі.

«Доки є потік зеків та чмобіків, путін буде намагатися продовжувати війну. Тому для звільнення української землі ми маємо розбити та знищити путінське військо. росія та росіяни на багато поколінь мають боятися глянути в бік України. А тим більше знову наважитися на війну проти нашої країни. Тому Україна має отримати безмежну військову допомогу від наших партнерів. Сучасна західна військова авіація, далекобійні ракети, ще більше сучасних комплексів ППО/ПРО, сучасний флот – це саме та необхідна інвестиція у безпеку України та світу», – підкреслив Артур Палатний.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 17 травня кількість знищених ворогів перевищила позначку в 200 тисяч і склала 200 590 особового складу (+610 за добу).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com