Україна злетіла у рейтингу букмекерів після перемоги Alina Pash на нацвідборі Євробачення

13.02.2022, 13:33
111330

Після оголошення результатів нацвідбору на Євробачення-2022, переможницею якого стала Аліна Паш, Україна “злетіла” з 6 місця в рейтингах букмекерів. За один вечір учасниця з піснею “Тіні забутих предків” опинилася на 2 позиції.

Читайте також: Alina Pash представить Україну на конкурсі “Євробачення-2022”

Один із провідних спеціалістів навіть прогнозує артистці перемогу. Оновлений список з ймовірними переможцями з’явився на сайті Еurovision World.

Отже, трійка лідерів наразі має такий вигляд: перше місце прогнозують італійському колективу Mahmood і BLANCO, які виступлять із піснею Brividi, срібло від букмекерів отримала українка, а на третьому місці опинилися Швеція.

Оновлений рейтинг букмекерів

Читайте також: Kalush Orchestra влаштував скандал та звинуватив Суспільне у фальсифікації балів (відео)

Шанси на перемогу Аліни Паш оцінюють у 8%. Зазначимо, що наразі не всі країни обрали своїх учасників, тому список може змінюватися.

Співачка від України вирушить на світовий конкурс у Турин (Італія) вже в травні цього року. Зірка співатиме композицію українською та англійською мовами.

Як відомо, підсумки голосування нацвідбору оголосили в прямому ефірі 12 лютого, проте не всіх учасників влаштував результат.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com