Українець вантажівкою в’їхав у натовп протестувальників у США (відео)

1.06.2020, 16:53
74214

В Міннеаполісі автоцистерна в’їхала у натовп протестувальників через смерть Джорджа Флойда. На щастя, обійшлося без жертв, а водій з травмами був госпіталізований.

Читайте також: Чоловік на Мосту Метро у Києві намагався підірвати переправу (фото, відео)

НП сталася на мосту при в’їзді в місто, 31 травня.

Як з’ясувалося пізніше, чоловіка звуть Богдан Вечірко, пише CNN. Водій заарештований, він травмований, але пошкодження загрози життю не несуть.

У США вантажівка в’їхала у натовп (відео: 5ABC)

На опублікованому відео з місця події видно, що учасники акції протесту розбігаються в різні сторони в той час, як на них їде вантажівка. Коли ж автоцистерна зупинилася, протестувальники оточили вантажівку, намагаючись проникнути всередину.

Дії Вечірка розцінюють як “підбурювання натовпу мирних демонстрантів”. Чоловіка звинувачують у нападі, він затриманий без права виходу під заставу.

У Міннеаполісі українець на вантажівці в'їхав у натовп: що про нього відомо

Богдан Вечірко (фото з відкритих джерел)

Богдан Вечірко, пише Страна, родом з Вінницької області. Йому 35 років, чоловік живе неподалік від Міннеаполіса. Богдан працює на вантажну компанію як зовнішній підрядник.

Нагадаємо, 25 травня в Міннеаполісі при затриманні поліцейськими загинув афроамериканець Джордж Флойд. Після чого багато американські міста спалахнули акціями протесту, які переросли в масові безлади та мародерство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com