Українець відмовився від евакуації із охопленого смертоносним кронавірусом Уханю через кохання

13.02.2020, 11:52
63028

Поки частина українців в Ухані чекають на евакуацію, яку постійно переносить українська влада, дехто з наших співвітчизників не збирається полишати міста. ТСН вдалось зв’язатись з киянином Юрієм, який вже два роки живе і працює у Китаї. Там хлопець зустрів кохання і заради нареченої залишається у місті-осередку розповсюдження коронавіруса.

Читайте також: Українці в Ухані записали відеозвернення до МОЗ

Хлопець каже, що закохався у свою майбутню дружину з першого погляду. А напередодні Нового року зробив дівчині пропозицію і подарував обручку – і вона погодилась. Юрій та Роксен живуть разом у заблокованому місті вже понад два місяці. Роксен – з Південної Африки і уряд її країни вирішив, що не буде евакуйовувати своїх громадян. А полетіти разом до України вони не можуть, оскільки офіційно ще не одружені і не мають весільного сертифікату.

“Тому 14 лютого (на День закоханих) ми залишаємось тут і будемо святкувати, як зможемо”, – каже Юрій.

Наречені кажуть, що всього необхідного для життя в Ухані вистачає, жодного дефіциту. Більш того, хоча на роботу люди поки не ходять, зарплату їм все одно виплачують. Однак людей на вулицях досі мало і всі ходять в масках та рукавичках. Уряд радить не виходити з дому, всі розважальні заклади та різні об’єкти інфраструктури – бари, парки, громадський транспорт та інше – зачинені, тому молоді люди вимушені багато часу проводити вдома.

“Ми на 100% готові до подружнього життя. І сподіваємось, що до нашого весілля кордони Уханю відкриються і ми зможемо спокійно полетіти додому і зустрітись з нашими рідними”, – додає хлопець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com