Українка Ксенія Симонова здобула “бронзу” на талант-шоу Britain’s Got Talent (відео)

8.10.2019, 19:49
45979

Популярна художниця Ксенія Симонова вкотре підкорила міжнародне шоу. Українка здобула третє місце у популярному шоу Britain’s Got Talent, пише “Канал 24“.

Читайте також: Українка зайняла 3 місце на “Америка має талант. Чемпіони” (відео)

Про чимале досягнення Ксенія Симонова розповіла на офіційній сторінці у Facebook. Художниця показала свої малюнки на піску та зізналась, що її робота підкорила зіркових суддів британського талант-шоу.

Експерти натиснули на “Золоту кнопку”, відтак Ксенія Симонова автоматично потрапила до фіналу Britain’s Got Talent, який відбувся 5 жовтня у Лондоні. За результатами шоу, українці віддали бронзу.

Окрім цього, Ксенія Симонова увійшла до історії світового проєкту, адже вона єдина, кого двічі судді відправляли у фінал без проходження всіх етапів шоу. У січні 2019 року таке ж рішення приймали представники America’s Got Talent, в якому українка також виборола третє призове місце.У фіналі британського проєкту Ксенія Симонова показала чуттєву історію з назвою “Завжди в наших серцях”. Художниця використала пісок та штучний сніг для створення картин, що вразило всіх глядачів. Виступ вона присвятила покійній принцесі Діані, відтак чимало суддів не стримували сліз від її роботи.

“Я посіла третє місце на Britains Got Talent: the Champions! Мій виступ був присвячений принцесі Діані. Для мене вона ідеальна леді і символ доброти та співчуття… Я задоволена шоу. Задоволена результатом. Дякую, Британіє”, – написала Ксенія Симонова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com