Українка розповіла про “панічний” симптом коронавірусу

12.01.2021, 12:52
92825

Українка із Запорізької області, яка разом із чоловіком перехворіла на коронавірус, розповіла, що одним із симптомів були панічні атаки.

Читайте також: У МОЗ повідомили, чи продовжать локдаун

В інтерв’ю “Телеграфу ” жінка зізналася, що у неї постійно виникали сильні страхи, а особливо – смерті. Щоб боротися з цим, вона намагалася вмикати логіку і контроль над власними емоціями.

“Як відбувалося у чоловіка, в деталях сказати не можу, він проходив лікування в COVІDному відділенні. Але, судячи з повідомлень у Viber і телефонних дзвінків, страх і паніка були присутні. Два тижні в цьому відділенні для чоловіка обійшлися недорого, хоча кололи дуже багато препаратів, а ось я на своє амбулаторне лікування витратила купу грошей, враховуючи, що колола три досить дорогих антибіотика”, – згадала українка.

За її словами, після негативного ПЛР-тесту чоловіка перевели в кардіологічне відділення, оскільки після АТО у нього є проблеми із серцем. Там медики одночасно продовжили лікувати його пневмонію. Чотири дні такої терапії обійшлися захиснику в 3,5 тис. гривень.

“Я також як і раніше на лікарняному, на вулиці починається задуха, пітливість, а вечорами ще тримається субфебрильна температура. Лікарі кажуть, що після COVID-19 такий стан може тривати довгий час.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com