Українка розповіла страшні подробиці прямо із епіцентру коронавірусу в Китаї (відео)

28.01.2020, 10:48
61160

У Китаї через поширення нового коронавірусу 2019-nCoV почалася глобальна паніка. У центрі міста Ухань, який вважається розсадником смертельного вірусу, панує хаос: лікарні переповнені, не вистачає масок.

Читайте також: У Львові повідомили про підозру на коронавірус: деталі

Про це ВВС Україна повідомила українка Олександра Волкова, яка працює в Ухані. Люди виходять з дому тільки для закупівель, Водночас полиці в магазинах напівпорожні.

“Я приїхала 28 листопада на три місяці за робочою візою, працюю моделлю. Наприкінці лютого вже повинна була летіти додому. Ми чули про нетипову пневмонію ще з минулого року, але всі китайці були тоді спокійні. Живемо четверо у великому будинку. Я єдина українка, з міста Виноградів (Закарпатська область), інші – з Росії”, – розповіла дівчина.

За її словами, паніка почалася у 20-х числах січня. Іноземцям сказали запасатися харчами й сидіти вдома.

“Наразі їжа в магазинах є, але полиці напівпорожні. Є крупи, зокрема рис, мало овочів. Ми сьогодні заходили в продуктовий, залишилися тільки редька й часник. Аптеки теж відчинені, але всередину не потрапиш – вхід перегородили столами, тому можна тільки біля входу попросити щось, щоб тобі продали”, – пояснила Волкова.

Вона стверджує, що пересуватися між районами міста не можна, вони ізольовані. Виїхати з міста теж не вдасться.

“Ми цілими днями сидимо вдома, виходимо тільки в магазини. У нас в районі нічого не відбувається, епіцентр – в центрі. Там переповнені лікарні, багато хворих, не вистачає масок, хаос. У місті взагалі нереально знайти маски – їх немає ні в магазинах, ні в аптеках”, – повідомила українка.

Також вона додала, що потрапити в лікарню тепер можливо через дружину, яка визначить, чи місце людині в госпіталі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagra

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com