“Українська команда” на Волині вручила продуктові набори для ВПО

27.03.2023, 16:30
137995

Волонтерський штаб “Українська команда” розширив свої кордони та активно допомагає сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають на Волині. Днями волонтери цього штабу вручили продуктові набори малозабезпеченим сім’ям у Ковелі та вимушено переселеним особам у Луцьку.

Читайте також: «Українська команда» та Володимир Кличко передали 204-му батальйону ТрО м. Києва безпілотники

Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

“Волонтери “Української команди”, спільно із партнерами Благодійний фонд «Віримо в Україну» завітали до вимушено переселених осіб, які, тікаючи від жахів війни, зараз знайшли прихисток в одному із гуртожитків вищого навчального закладу у Луцьку.

Краматорськ, Лисичанськ, Донецьк, Луганськ, Слов’янськ…. І це далеко не повний список населених пунктів, жителів яких зараз проживають тут.

Також надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для малозабезпечених сімей, багатодітних та одиноких людей у Ковелі. Саме вони зараз потребують допомоги та дбайливого ставлення.

“Сьогодні ми розпочали видавати продуктові набори для тих, хто потребує допомоги. Це свідчить про те, що ми докладаємо максимум зусиль для забезпечення потреб наших громадян та моральної підтримки”, – зазначає координатор “Української команди” на Волині.

Продовжуватимемо і надалі допомагати нашим землякам та підтримувати їх на шляху до Перемоги”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com