«Українська команда» передала на передову черговий позашляховик для Третьої штурмової бригади

9.10.2023, 17:32
147996

Волонтери «Української команди» передали позашляховик Mitsubishi Pajero бійцям 3-ї ОШБр, які зараз знищують ворога під Бахмутом. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Волонтерського штабу.

Читайте також: «Українська команда» передала ГУРівцям партію дронів-камікадзе

«Українська команда» постійно допомагає нашим героям. Дронами, іншим обладнанням, медикаментами, автомобілями. Позашляховик Mitsubishi Pajero одразу вирушив на передову. Впевнений: він полегшить виконання бойових задач і збереже життя нашим героям», – заявив керівник «Української команди» Артур Палатний.

В «Українській команді» зазначили, що легендарна Третя штурмова бригада, колишній полк спецпризначення «Азов», була створена в Києві у перші дні широкомасштабного російського вторгнення. Вона звільняла від окупантів Київську область та Херсон. Нещодавно звільнила Андріївку. І дуже переконливо б’є ворога під Бахмутом, наголосили в «Українській команді».

Раніше повідомлялося, що волонтери «Української команди» проїхали понад 200 км вздовж лінії фронту, щоб розвезти допомогу 6 батальйонам та бригадам. Також повідомлялося, що «Українська команда» передала велику партію дронів-камікадзе розвідникам ГУР.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com