«Українська команда» передала позашляховик Mitsubishi 72-й бригаді ім. Чорних Запорожців

24.05.2023, 15:32
141091

Волонтери «Української команди» передали позашляховик Mitsubishi Pajero бійцям 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.

Читайте також: «Українська команда» передала партію дронів-камікадзе підрозділу «Скала»: «Точно доставлять ворогу вибухівку разом з вашими побажаннями»

«Вже сьогодні цей позашляховик поїде на передову виконувати бойові завдання. Впевнений: він не підведе. І збереже життя нашим героям, які боронять Україну на одному з найгарячіших напрямків», – зазначив керівник «Української команди» Артур Палатний.

В «Українській команді» зазначили, що цей позашляховик відомий тим, що легко долає будь-яке бездоріжжя.

Раніше «Українська команда» передала 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців дуже дефіцитну в Україні гуму для американських позашляховиків Hummer. Також волонтери привозили на передові позиції 72-ї бригади та 242-го батальйона тероборони Києва розвідувальні БПЛА з приладами нічного бачення та системи Starlink.

Триває великий збір «Української команди» на дрони-камікадзе, які волонтери передають на передову разом з «вибуховими побажаннями» окупантам від українців, які донатили на ці безпілотники.

Донатьте! І пишіть у примітках до переказу побажання ворогу! Кожні 100 гривень – це шанс, що саме ваше «вибухове послання» буде доставлено окупантам разом з вибухівкою.

ПриватБанк

Монобанк

UA Pay

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com