«Українська команда» передала ще одну партію дронів-камікадзе бригаді ім. Чорних Запорожців

13.12.2023, 12:30
151242

Волонтерський штаб «Українська команда» передав чергову партію дронів-камікадзе та станцію керування БПЛА бійцям 72 Окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди».

Читайте також: «Зігрій своїх, щоб вороги палали!» – «Українська команда» в День волонтера нагадує про збір на хотпаки для передової

«Українська команда» вітає наших захисників з Днем Сухопутних військ України! Передали ще одну партію дронів-камікадзе та наземну станцію керування безпілотниками 72 бригаді імені Чорних Запорожців. Ці хлопці – справжні герої. Вони боронили Київ, звільняли Бучу та Херсон, стримували ворога під Бахмутом та Вугледаром. І зараз захищають Україну на одному з найгарячіших напрямків», – йдеться у повідомленні «Української команди».

Волонтери зазначили, що раніше також поставляли цій бригаді безпілотники.

«Наш волонтерський штаб не вперше допомагає дронами «чорним запорожцям». І ми точно знаємо, що в їхніх руках наші дрони-камікадзе стануть ефективним інструментом «прискореної демобілізації» ворогів», – наголосив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що під час дрон-марафону «Українська команда» зібрала кошти на майже 300 дронів-камікадзе та 10 наземних станцій керування БПЛА.

Також повідомлялося, що волонтери «Української команди» привезли дрони-камікадзе на передову бійцям декількох підрозділів на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Долучитися:

ПриватБанк

Монобанк

UA Pay

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com