«Українська команда» передала зігріваючі набори десантникам з 46 бригади, які тримають Мар’їнку

22.01.2024, 17:04
153092

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію зігріваючих наборів бійцям 46 окремої аеромобільної бригади. Про це повідомила «Українська команда».

Читайте також: «В окопах вночі – до мінус 20 градусів», – «Українська команда» передала тисячу наборів для обігріву Третій штурмовій бригаді

«Передали понад тисячу зігріваючих наборів 46 аеромобільній бригаді Десантно-штурмових військ. Це наші герої-штурмовики, які звільняли від окупантів правобережну Херсонщину, били росіян у Бахмуті та Соледарі, на Мелітопольському напрямку, а зараз тримають Мар’їнку», – йдеться у повідомленні.

Керівник «Української команди» Артур Палатний зазначив, що десантники завжди на передньому краї.

«Нехай теплі набори, які ми зібрали завдяки вашим донатам, захистять їх від холоду та наповнять енергією помсти!» – наголосив Артур Палатний під час передачі допомоги.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» зібрала та передає на фронт 50 тисяч обігрівчих наборів для захисників на передовій.

Також повідомлялося, що «Українська команда» з початку широкомасштабного вторгнення росіян надала допомогу понад 150 військовим підрозділам.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com