Українська майстриня продає гіпсові бюсти Зеленського

27.07.2019, 14:11
34735

Бюст Володимира Зеленського з гіпсу пропонують придбати українцям в одному розмірі, але у різних кольорах, йдеться в ТСН.16.45

Читайте також: У Дніпропетровській області виставили на продаж 6-тонну бронзову скульптуру Леніна

23-річна вінничанка Марія б’є тату і імпровізує з гіпсом. А місяць тому фанатка Володимира Зеленського вирішила його зліпити. “Він мене мотивував піти в КВК”, – розповідає дівчина.

Перше погруддя зробила для себе і відчула – інші люди можуть теж таке захотіти. Марія певна – схожість між оригіналом та її версією фотографічна. Гіпсовий Зеленський наразі коштує 2 тисячі гривень, є в білому кольорі та в слоновій кістці. Розмір скромний – 23 сантиметри – і 2 кг ваги.

Оголошення про продаж гіпсового президента розмістили друзі Марії і критика засмутила мисткиню. Тепер переживає – чи сподобається її творчість самому Зеленському, бо дозволу від нього, каже, не отримувала.

Під час інавгурації президент заявив, що не хоче бачити своїх фото в чиновницьких кабінетах. Але скульптура – не портрет, певна Марічка, тому на прихильність кумира дуже розраховує, тож передає через ТСН для нього своє перше творіння.

У музеї династії Зноби-Голембівських десятки погрудь. З українських президентів немає лише Кравчука та Януковича, ще немає і Зеленського. Микола Зноба переконаний виливати нинішнього президената – це нелегкий виклик. Але вже наявне погруддя ТСН таки обіцяє передати Зеленському.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com