Українська збірна з футболу проведе товариський матч із Нігерією

9.08.2019, 14:51
36667

Збірна України з футболу у вересні проведе товариський матч з командою Нігерії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Читайте також: У Києві пройде Чемпіонат світу з міні-футболу

“10 вересня національна збірна України вперше в історії зіграє товариський матч з триразовим чемпіоном Африки – збірною Нігерії, яка нещодавно підтвердила статус однієї з найсильніших команд континенту бронзовими медалями Кубка Африки-2019.

Пропоную членам виконкому УАФ затвердити місцем проведення поєдинку стадіон “Арена Дніпро”.

Незважаючи на перенесення товариського матчу з турками, який повинен був відбутися в листопаді минулого року в Дніпрі, таке рішення буде абсолютно логічним і справедливим.

Також пропоную виконкому УАФ затвердити місцем проведення товариського матчу Україна – Естонія, запланованого на 14 листопада, запорізьку “Славутич-Арену”.

Читайте також: УЄФА оштрафував збірну України з футболу за порушення зі сторони фанатів на матчі з Сербією

У випадку схвалення ініціативи виконкомом ця зустріч стане першим в історії матчем національної збірної в Запоріжжі”, – написав Павелко.

Нагадаємо, після чотирьох матчів збірна України у відборі на Євро-2020 набрала 10 очок і очолює турнірну таблицю групи В. 7 вересня українці зустрінуться з Литвою на виїзді, а 14 жовтня вдома прийматимуть Португалію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Дело конечно личное, но оценить и взвесить надо все плюсы и минусы. Тем более если вам не горит не стоит торопить с выбором того что может не подойти именно для вас.

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com