Українська зірка фільмів для дорослих розповіла про ставлення до роботи та допомогу військовим

21.04.2024, 15:01
157662

Відома українська акторка фільмів для дорослих Юлія Сенюк, відома в порносвіті як Джозефіна Джексон, поділилася, як відреагували батьки на її вибір професії. Також порноакторка розповіла, скільки заробляє на місяць.

Читайте також: Відомий український актор вперше одружився

За словами Джексон, вони з батьками не обговорюють її професію. Батьки прийняли її вибір та не стали сваритися з єдиною дочкою:

“Ми з ними це не обговорюємо. Я доросла людина. По-перше, я почала зніматися у дорослому віці. По-друге, я в сім’ї єдина дитина. Тому, я не думаю, що це хороша ідея, втрачати єдину дитину заради якихось своїх вподобань. Єдине, що вони могли зробити, прийняти це або втратити дитину. Звичайно, прийняли. А хто хоче втрачати свою дитину через якісь дурні амбіції?”.

На запитання журналістки про те, скільки заробляє Джозефіна, вона зізналася, що її заробіток на місяць становить приблизно 20 тисяч доларів.

Скріншот з інтерв'ю

Порноакторка також прокоментувала своє ставлення до професії. Вона зізналася, що не отримує задоволення від того, що робить. Джозефіна підкреслила, що її справа – це робота на камеру.

“Це не приносить прям багато задоволення. Сам процес мені не подобається, у мене немає інстинктивних бажань як у тварин, коли тобі байдуже, де, як і з ким. Мені потрібна близькість, приватність. Для мене це тільки робота на камеру”, – вказала акторка.

До слова, Джозефіна Джексон здобула вищу освіту. Вона має ступінь магістра міжнародних економічних відносин. Популярність Джозефіні принесла її кар’єра фотомоделі, але пізніше вона зрозуміла, що хоче займатися іншою діяльністю. Зараз Джексон є однією зі 100 найвідоміших порноакторок у світі.

В Україні акторка часто допомагає пораненим військовим та центру ендопротезування. Джозефіна збирає кошти та розповідає колегам за кордоном про війну.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com