Українські десантники знищили російський елітний мотострілецький підрозділ з Томська

19.04.2022, 13:31
117796

Нещодавно українські десантниками розбили та знищили бронегрупу одного із підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС Російської Федерації, м. Томськ. Саме підрозділи цієї військової частини постійно брали участь в міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

Читайте також: У Львові загинув 38-річний директор шиномонтажу: у нього залишився маленький син – міськрада

Про це сьогодні, 19 квітня, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

“В цей день, під час бою з мужніми українськими воїнами чимало російських окупантів згоріли в полум’ї знищених бойових машин. І тільки деяких вдалося ідентифікувати по наявних документах”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час огляду особистих речей одного окупанта з Оренбургу, молодшого сержанта Саккузиєва Кайрата, вдалося дізнатися про його військову кар’єру. “Фах снайпера, навідника-командира танку та закінчення інтенсивних курсів за програмою “виживання” при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться”, – зазначають в Генштабі.

Також українські військові ідентифікували по нарукавних знаках та погонах ще одного знищеного молодого офіцера – лейтенанта Кочановського А.М., “який також закінчив своє недовге життя, як десятки інших його співслужбовців в статусі злочинця”.

Мабуть ніхто з елітної мотострілецької бригади з Томська не розраховував на такий розвиток подій. Смерть російським окупантам!”, – зазначили в ЗСУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com