Українські військові вітають з 8 Березня чоловіків, які втекли з України (відео)

8.03.2022, 11:39
113851

Очільник Миколаївської військової обласної адміністрації Віталій Кім привітав українських чоловіків-втікачів з Днем жінок.

Відповідне звернення до “сильної половини” він зробив в своєму відеозверненні.

“Вітаю з 8 Березня усіх чоловіків, які втекли з України замість того, щоб захищати її”, – сказав Кім.

 

Також один із захисників України привітав чоловіків-втікачів з 8 березня. Відповідний ролик з’явився у мережі вчора, 7 березня.

“Друзі, перед тим, як заступити на свій блокпост, я вирішив записати відеопривітання. Завтра у нас 8 березня, тож хочу привітати всіх мужиків, які втекли з України за кордон, які втекли від війни, полишали своїх бабусь, мам, дружин і дітей. Я вас щиро вітаю з прийдешнім 8 березня”, – зазначає чоловік.

Він також запропонував при поверненні до України вручати таким “біженцям” подарунки.

“От в мене памперси для дорослих, 8 капель, можна ср*ти скільки захочеш. Кожному, хто буде повертатись після війни, яку подолають справжні українці, я думаю, на кордоні будуть давати такі памперси.

Так що сидіть там, ми переможем, захистимо ваших рідних і близьких. Слава Україні! Героям Слава! Слава нації! Смерть ворогам, ну а памперси сер*нам”, – резюмував автор привітання.

 

Шановні читачі, дорогі українці!

Уважно придивіться, кого з депутатів Верховної Ради, політиків, бізнесменів, прокурорів, суддів не помітно зараз у такий тяжкий для країни час. Нотуйте це, і пам′ятаймо, що боягузів і зрадників ніколи ніде не любили і вони будуть непотрібні Україні, коли ми здобудемо мир. Тому слідкуймо за ними і вірмо у нашу перемогу!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com