Українському журналісту Тарасу Ібрагімову на 34 роки заборонили в’їзд до Криму

18.01.2020, 16:47
60207

Окупаційна влада Криму заборонила в’їзд на територію півострова і Російської Федерації українському журналісту Тарасу Ібрагімову до 2054 року.

Читайте також:  Помер відомий український журналіст Михайло Волобуєв

“До 2054 року ФСБ заборонила мені в’їзд в Росію і окупований Крим”, – повідомив Ібрагімов на своїй сторінці в Facebook. Заборона дійсна до 31 травня 2054 року.

“Я безпосередньо пов’язую це зі своєю журналісткою діяльністю і моєю роботою на видання, які активно висвітлюють суди над кримськими татарами в Криму і в Росії”, – заявив Ібрагімов виданню “Крим.Реалія”. Він повідомив, що агресії в його сторону не було, проте конкретні причини заборони не були зазначені ні в постанові, ні в усному поясненні.

Тарас Ібрагімов працював у Криму з 2016 року. Співпрацюючи з низкою українських ЗМІ, він висвітлював такі судові процеси, як “справа 26 лютого”, справа Ільмі Умерова, справа Хізб ут-Тахрір, “справа українських диверсантів” та інші, а також надавав інформацію про обшуки, арешти і викрадення, які проводять в окупованому Криму співробітники Федеральної Служби безпеки і центру з протидії екстремізму.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com