Український боксер Гвоздик зазнав поразки у бою з росіянином Бетербієвим і втратив чемпіонський пояс

19.10.2019, 09:15
47764

В ніч з 18 на 19 жовтня у Філадельфії відбувся поєдинок між українським чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександром Гвоздиком (17-1, 14 КО) і володарем титулу IBF з Росії Артуром Бетербієвим (15-0, 15 КО). Українець зазнав дострокової поразки технічним нокаутом і втратив чемпіонський пояс.

Читайте також: Російський боксер назвав Усика братом (фото)

Про це пише УНІАН.

У першому раунді Олександр втратив рівновагу і впав, а рефері відрахував нокдаун, але в перерві визнав помилку і скасував своє рішення. Надалі боксери влаштували рівний бій з великою кількістю ударів. Українець намагався працювати комбінаціями та краще рухався, тоді як його суперник шукав момент для одного потужного удару.

Бетербієв не давав Гвоздику клінчувати та часом діяв досить брудно. У шостому раунді росіянин знову завалив Гвоздика на настил рингу поштовхом і рефері не зарахував нокдаун. Переломним став дев’ятий раунд, коли Бетербієв активізувався і почав наносити точні удари, пробиваючи захист Гвоздика. Олександр втрачав сили та насилу встояв на ногах. У десятому раунді українець трохи відновився, але у нього залишилося менше сил, ніж у суперника. Бетербієв атакував градом ударів і все-таки добив українця. Олександр тричі став на коліно і рефері зарахував технічний нокаут.

Гвоздик зазнав першої поразки за сім років і втратив титул чемпіона світу за версією WBC, який тепер належить Бетербієву, як і пояс IBF, який він зумів захистити.

На момент зупинки бою Гвоздик перемагав за очками у двух суддів з трьох: 87:83, 86:85 та 83:87.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com