Український прапор замайорів над ще одним населеним пунктом Донеччини (відео)

12.06.2023, 09:31
142077

Українські захисники продовжують просуватися на Донеччині. Одеські морпіхи оголосили, що в рамках контрнаступальних дій звільнили село Сторожеве Донецької області.

Читайте також: Після Каховської ГЕС окупанти підірвали ще одну дамбу: саме тут ЗСУ успішно просувалися

Населений пункт перебував під окупацією з березня 2022 року, наголошують в 35-й окремій бригаді морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського.

“В результаті зачистки населеного пункту було знищено біля півсотні рашистів, чотирьох взято в полон. Сьогодні державний прапор знову майорить над Сторожевим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю”, – йдеться в повідомленні морпіхів.

Деокупацію населеного пункта підтвердили також в Міністерстві оборони України. Заступниця міністра Ганна Маляр подякувала морпіхам та наголосила, що всю українську землю буде звільнено.

“Державний прапор знову майорить над Сторожевим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю. Дякуємо 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського. Далі буде”, – написала вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com