Українським медикам видали “ганебний” захист для роботи з хворими COVID-19

15.10.2020, 17:28
86670

У Миколаєві у відділенні гемодіалізу місцевої лікарні розгорівся скандал. Справа в тому, що медикам видали для роботи з важкохворими пацієнтами неналежний захист. Мова йде про одноразові халати та окуляри для роботи у відділенні гемодіалізу. Про це на сторінці в Facebook розповіла медик лікарні Тетяна Костиненко.

Читайте також: Перетворює легені в желе: назвали страшний симптом коронавірусу

“Сьогодні вкотре отримали засоби індивідуального захисту – видали “що попало”. Авось зійде. Наприклад, будівельні окуляри, непридатний одноразовий халат… Чим би ще заощадило наше керівництво лікарні, щоб “захистити” персонал? А 4-5 годин гемодіалізу ви пробували відпахати у, вибачте, цьому непридатному для захисту від covid лайні, яке закупили задорого?” – написала медик.

За словами лікаря, вона не знає, для чого можна використовувати такі окуляри, але тільки не для роботи з важкохворими пацієнтами.

В коментарях українці обурені тим, про що розповіла лікар.

Розікрали весь державний бюджет!!! Хіба це відбувається тільки в одному відділенні! Просто в інших не вистачає мужності про це кричати! Кожен за своє місце трясеться.

Керівництво лікарні Римар/Бачинський тим самим кажуть медперсоналу, що не тим вони займаються: Вистачить рятувати, одягайте будівельні маски і починайте будувати, будете різноробочими! Ось вам засоби захисту від будівельного сміття!

Я думаю, призначені для стоматолога. Ганьба.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com