Українським водіям видаватимуть премії за дотримання правил дорожнього руху

10.03.2020, 19:15
66042

Уже придумали такий сервіс, який мотивує не порушувати правила дорожнього руху, і ось за допомогою нього українські водії за бездоганну їзду будуть нагороджуватися. Про це повідомляє РБК−Україна.

Читайте також: В Україні вивчення основ ПДР може стати обов’язковим предметом в школі

Систему штрафів ніхто не відміняв, але мотивація у вигляді Кешбек і знижки при покупці страхового поліса теж повинна дати суттєвий результат.

Для того, щоб скористатися новим сервісом, необхідно завантажити на смартфон додаток, яке буде оцінювати наскільки відповідальним водієм ви є. Від цього і буде залежати розмір знижки.

Додаток називається “Безпечне водіння” і поки що воно є тільки власникам продукції Apple. На сьогоднішній день його вже встановило понад десяти тисяч водіїв. А коли додаток запустять для Android, можна сміливо стверджувати, що кількість людей незабаром значно збільшиться. 

Після установки програми перша сума кешбек буде нарахована водію по закінченню перших десяти поїздок, а також стане доступний рейтинг свого водіння.

“Додаток” Штрафи UA “працює з 2016 року. За цей період ми побачили, що сплата штрафу не зменшує кількість аварій. Вивчаючи досвід різних країн, зрозуміли, що цю проблему можна вирішити, якщо надати ефективний спосіб привчити себе до більш відповідального управління. Матеріальне винагороду працює краще, ніж штрафи. Але проблема не вирішиться, якщо міста не будуть зацікавлені у формуванні культури свідомого водіння “, − повідомляє Денис Дмитров.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com