Українці довіряють Зеленському, але вважають, що країна рухається в неправильному напрямку

6.07.2021, 15:01
97974

Українці невдоволені, в якому напрямку розвивається країна, але продовжують найбільше серед усіх політиків довіряти чинному президенту Володимиру Зеленському.

Читайте також: Оля Полякова жорстко пройшлася по братах Меладзе, які назвали її “фріком в купальнику”

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи “Рейтинг”.·

Так, напрям руху країни як правильний оцінюють чверть опитаних (26%), як неправильний – 64%, не змогли відповісти – 11%.

Зазначається, що відносно більше тих, хто оцінює напрям розвитку країни як правильний, серед молоді, а також мешканців Заходу та Центру.

Крім того, рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 46% опитаних, не довіряють – 52%. Юлії Тимошенко довіряють 30%, не довіряють – 68%. Юрію Бойку довіряють 25%, не довіряють – 58%. Петру Порошенку  довіряють 24%, не довіряють – 75%. Віктору Медведчуку довіряють 16%, не довіряють – 70%. Денису Шмигалю довіряють 16%, не довіряють – 52%,  не чули про такого – 28%.

Дослідження “Суспільно-політичні настрої населення” проведене Соціологічною групою “Рейтинг” 30 червня – 3 липня 2021 р. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing  – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com