Українці придбали понад 100 тисяч квитків на потяги за програмою «єПідтримка»

27.12.2021, 21:00
108219

З моменту початку виплати 1000 гривень за вакцинацію за програмою «єПідтримка» українці купили більше ніж 100 тисяч квитків на потяг

Про це повідомили в пресцентрі «Укрзалізниці».

За підрахунками компанії, станом на 27 грудня українці витратили на залізничні квитки понад 42 мільйони гривень «єПідтримки». Водночас середня ціна одного складає 420 гривні.

В «Укрзалізниці» нагадали, що у межах «єПідтримки» можна обрати будь-який квиток вартістю до 1000 грн і оплатити його в чат-боті Укрзалізниці, на сайті або в касі.

Читайте також: Потрібно готуватися, – в ООН попередили про нову пандемію

Також у компанії наголошують, що разом з квитком пасажири отримують доступ до безплатної залізничної онлайн-бібліотеки, яка доступна в усіх поїздах, та до онлайн-кінотеатру на борту Інтерсіті+ за 1 гривню.

Станом на 27 грудня 6,5 мільйонів українців уже отримали банківські картки для отримання «ковідної тисячі». 5,5 мільйонів уже сформували заявки, кажуть у Міністерстві економіки.

Нагадаємо, найбільше українці витрачають «ковідну тисячу» на купівлю книг і квитків у кіно. Натомість залізничні квитки на третьому місці. Зокрема українці обирають туристичні напрямки до Івано-Франківська, Львова та Буковеля.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com