Українців обурило фото застілля Зеленського з військовими без тарілок (фото)

15.10.2020, 15:27
86662

Під час робочої поїздки до Донецької області 14 жовтня президент Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак пообідали з військовими. Фото, де видно, що тарілки стоять тільки перед ними двома, викликало хвилю негативних емоцій у українців.

Читайте також: Лерос оприлюднив розслідування про корупцію Комарницького і звернувся до Зеленського

Відповідний знімок опублікувала пресслужба ОПУ. На ньому зображено, як президент і глава його офісу їли з глибоких одноразових тарілок, тоді як на дрібних лежали хліб, овочі, м’ясна нарізка, пише Обозреватель.

Як видно зі знімка, президент і глава його офісу їли з глибоких одноразових тарілок. Також на дрібних тарілках лежали хліб, овочі, м’ясна нарізка.

“Вдячний кожному з вас. Ви робите велику справу, за яку будуть вдячні всі покоління українців, – повертаєте нашу землю назад. Вірю в нашу спільну перемогу над ворогом”, – сказав Зеленський військовослужбовцям.

Фотографія розлетілася у мережі і викликала гострі коментарі в українців. Користувачі також виклали фотожаби щодо заходу.

Фотожаба

Водночас екснардеп Сергій Лещенко став “на захист” президента. На своїй сторінці у Facebook він заявив, мовляв, одна справа критикувати Зеленського за його дії або бездіяльність – це питання політики, і у кожного свої погляди.

“Інша справа – коли колишня перша віцеспікерка парламенту і одна із лідерів партії “ЄС” Ірина Геращенко постить відвертий, тупий і божевільний фейк у стилі Раша Тудей про те, що солдатам не поставили тарілки. Постить навіть без знака питання. Просто нісенітниця. І не здивуюся, якщо потім вона навіть не вибачиться”, – написав він.

Пост Лещенка

У коментарі під дописом Лещенка, який намагається виправдати Зеленського і видати це фото за фейкове, люди нагадали, що знімок, який викликав хвилю негативних емоцій, було офіційно опубліковано пресслужбою президента.

“А в чому “фейк”? Фейк – це підробка. Фото взято з сайту президента і інтерпретовано так, як його побачили. Те, що в ОП дали таку фотографію, не подумавши, як її сприймуть, – запитання до адекватності ОП. Фотограф теж міг би не тупити і сфотати тоді, коли всі за загальним столом їдять, а не коли всі поїли (?), а президент гальмує”, – підкреслила Olya Klimenko.

Тарілки є тільки у Зеленського і Єрмака

Ексміністр соціальної політики Павло Розенко зауважив, що поведінка Зеленського і Єрмака демонструє відсутність культури: “Це до речі ознака невихованості і безкультур’я – починати першим їсти, поки не подали їжу всім, хто сидить за столом! Ми королі, а ви – бидло. Це так називається!!! Почитай правила етикету перед тим як лекції тут читати”.

Oleg Gos вказав Розенку, що питання не в культурі, а втому, що ні Зеленський, ні Лещенко не служили в армії, тому вони не знають статутних норм:

“Справа не в етикеті. Просто потрібно було в армії служити і Зеленському, і Лещенку. Тоді б вони знали, що поки за столом не отримає їжу останній, прийом їжі ніхто не починає. На фото є порушення Статуту. 1. Чому їжа роздавалась не по порядку? 2. Чому прийом їжі почався, коли не всі за столом отримали їжу?”.

“Нинішня влада прийшла на брехні і маніпуляції. А тепер раптом хоче об’єктивності. Об’єктивність в тому, що через безкінечні ескорти Зеленського ми не встигли в лікарню. Все закінчилось добре, але питання – навіщо нам президент, через кортежі якого діти в смертельній небезпеці?! Сподіваюсь, українці отримали добрячу вакцину від популізму і брехні. І такі персонажі, як Лещенко, будуть лише в новинах про засуджених корупціонерів і неплатників податків”, – висловив переконання Григорий Стрельченя.

Оксана Юрченко зауважила: “Невже оті двоє такі голодні були, що почали жерти не дочекавшись, доки іншим принесуть їжу? Бідосі. Ніхто б собі таке не дозволив, то, певно, лише в пітекантропів, хто перший вхопив, той і їсть. Є ж якісь правила етикету. Хоча про що я. Який етикет в кварталі”.

“Щодо вибачень, ви це серйозно? А малорос, що вліз в президентське крісло, коли вибачиться за Україну-порноактрису, сеньйора Голодомора і ебонітові палички на Майдані? А за те, що призначив вбивць Шеремета? Немає перед ким вибачатись, якщо ви ще не помітили, в Україні тепер можна говорити і писати що завгодно і про кого завгодно”, – написала Людмила Мігаль.

Потролили Лещенка і за російську мову у Facebook.

“Сергію, а ви так акуратно на російську перейшли, наче ви член наглядової ради в рос залізниці”, – підкреслила Oksana Klymonchuk.

“Нафіга ти вписуєшся за цей зелений тітанік?” – запитав ексдепутата Вахтанг Кіпіані.

А де компот?
Фотожаба Олексія Голобуцького
Обід з п'ятачком
Коментарі українців
Вдячний кожному з вас
Їдять тільки Зеленський і Єрмак
Єрмак і Зеленський не дочекалися, коли принесуть іншим

Пізніше пресслужба президента виклала ще одне фото з обіду Зеленського з військовими. На ньому видно, що тарілки з’явилися і у деяких військовослужбовців.

Однак, як помітили українці, залишається неприємним фактом, що головнокомандувач почав їсти, не дочекавшись, коли їжу принесуть іншим учасникам обіду.

Військовим принесли тарілки
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com