Українців попередили про можливе погіршення самопочуття через погоду

2.01.2019, 09:31
7195

Згідно з графіком ефективної температури по показнику Міссенарда, в Україні на цьому тижні з 2 по 6 січня будуть фіксуватися переважно дискомфортні погодні умови.

Читайте також: Як пити каву без шкоди для здоров’я: поради фахівців

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики підкреслили, що під час дискомфортних погодних умов людина відчуває значне навантаження на терморегуляційну систему, виникає ризик перегріву організму. Можуть відбуватись різкі зміни емоційної активності, апатія, напади головного болю, зниження працездатності, а також неуважність, відмічається швидка стомлюваність.

Виникає ризик переохолодження організму, велике або надмірне навантаження механізму терморегуляції. Людина характеризує тепловідчуття як “дуже і надто холодно”. Несприятливо позначається на стані нервової, серцево-судинної та дихальної системах організму. Виникає неуважність, сонливість.

“2 та 5 січня грудня в окремі години також будуть фіксуватися субкомфортні погодні умови. Під час яких людина відчуває помірне тепло навантаження. Можуть спостерігатися перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищена сонливість. Може спостерігатись погіршення самопочуття, емоційна нестійкість, зростає збудливість та дратівливість, зниження імунітету”, – додали синоптики.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com