Українців в червні чекає місячне затемнення: на кого воно вплине

29.05.2020, 15:32
73937

Українців на початку червня чекає місячне затемнення. Воно відбудеться 5 червня і найбільше вплине на людей, які народилися в кінці листопада – початку грудня. Саме 5 червня співпадуть дві астрономічні події – повний місяць і затемнення. Це призведе до підвищеної збудливості та проблем зі сном у вразливих людей.

Читайте також: Прямо під час затемнення в Місяць врізався метеорит

“У найближчі до затемнення дні слід бути більш обережними і уважними в контактах і щодо свого здоров’я”, – розповіла “Обозревателю” астролог Людмила Халанська.

За словами фахівця, 5 червня – це також період ретроградного руху планети Венера. Воно стартувало 13 травня і закінчиться тільки 25 червня. У цей період не варто робити великі покупки, а також щось змінювати на особистому фронті.

“Через одночасну дію відразу багатьох нестандартних астрологічних показників незайвим буде дотримуватися обережності і передбачливості в житті в цілому”, – порадила Халанська.

До речі, цього літа нас чекає цілих три затемнення – два місячних і одне сонячне. Експерти вважають такий астрологічний фактор особливим, адже в цей період можна спрогнозувати ключові етапи в житті.

Астрологи рекомендують в періоди затемнень прислухатися до навколишнього середовища, так і до самих себе. Адже рішення, які ми будемо приймати зараз – стануть частиною життя в перспективі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com